Geurwax

Geurwax is een heerlijk geurende kaarsjes die je laat smelten in een geurbrander.

Zodra de wax smelt krijg je direct een heerlijke geur in huis! 

Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie in merken en geuren!Geurwax FAQ

 • Wat zijn geurwaxjes?
  Geurwaxjes zijn vergelijkbaar met kaarsen omdat ze zijn gemaakt van vergelijkbare soorten was. geurwaxjes verschillen doordat in plaats van dat de geurende was in één groter, stevig stuk wordt gegoten, het in verschillende kleinere, afzonderlijke stukken wordt gegoten. Die kleinere stukjes kunnen vervolgens in een wasbrander worden geplaatst om geleidelijk te smelten. In tegenstelling tot kaarsen hebben geurwaxjes geen lonten.
 • Waar worden geurwaxjes voor gebruikt?
  geurwaxjes worden vaak gebruikt om een kamer of ruimte te voorzien van een specifiek type geur. Deze geurende waxstukjes geven hun geur af als ze smelten. geurwaxjes kunnen worden gebruikt om een sfeer van energieke verjonging, warme gezelligheid of vredige ontspanning te creëren.
 • Veroorzaakt geurwax roet?
  Geurwaxjes creëren geen roet tijdens het smelten. Als u de wax smelt met een geurbrander met een theelichtje, dan kan deze wel roet afgeven. Dit heeft u niet met een elektrische geurbrander.
 • Verliezen geurwaxjes hun geur?
  Ja, geurwaxjes verliezen uiteindelijk hun geur, ze verdampen niet. De hoogwaardige geurwaxjes zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en kunnen urenlang een sterke geur verspreiden. 
 • Kunnen geurwaxjes worden hergebruikt?
  Ja. De geurwaxjes verdampt niet (nog iets dat ze onderscheidt van kaarsen). In plaats daarvan kunnen ze worden hergebruikt totdat u ze wilt vervangen door een verse geurwax.
 • Kunnen geurwaxjes vlam vatten?
  Geurwaxjes vatten geen vlam vanwege het ontbreken van brandbare lonten. Een waxbrander met theelichtje kan echter brandgevaar opleveren. Houd dit type brander altijd uit de buurt van ontvlambare voorwerpen en laat het niet 's nachts branden. Gebruik alle geurbranders zoals aangegeven.