Wexór

Wexór voor het huis bestaat uit een geconsentreerde vloerreiniger of een vloer- en allesreiniger. De aanwezige microcapsules garanderen een "langdurig" effect!Wexór voor het huis bestaat uit een geconsentreerde vloerreiniger of een vloer- en allesreiniger.

 De hygiënische vloer- en allesreiniger, een echte hygiënebehandeling voor álle soorten vloeren én afwasbare oppervlakken. De geconcentreerde GEL-formule garandeert een perfect resultaat vanaf het eerste gebruik. De microcapsules die het bevat bevorderen een "langzame afgifte" en zorgen ervoor dat de kostbare intense geur nog lang na het wassen aanwezig blijft. Vermindert de reinigingstijd en hoeft niet te worden afgespoeld.

De vloerreiniger, een supergeconcentreerd product dat een ongeëvenaarde reinigende werking combineert met een unieke en intense geur een formule die tot 50 uitzonderlijke behandelingen garandeert, zodat u minder plastic en product hoeft te gebruiken en dus geld bespaart.

De waarneming van geuren is subjectief en kan van persoon tot persoon verschillen, zelfs bij dezelfde dosering of kledingstuk.